Bedrijfskleding
wassen

Een schone set kleding, elke dag weer.

Wij reinigen en onderhouden kleding op professionele wijze. Door onze klant specifieke was-processen is de kwaliteit van de werkkleding gegarandeerd.

.

Hoe werkt het?

Heeft u kleding geleverd door JaGooTex? Dan is deze voorzien van een unieke codering. Hierdoor weten onze mensen en machines precies wat er nodig is om uw kleding juist te onderhouden.

Bent u al in het bezit van kleding en wilt u dit professioneel laten onderhouden? Ook dan helpen wij u graag. Ook al hebben wij de kleding niet geleverd behandelen wij dit met aandacht. Het is zonde om goede kleding niet meer te gebruiken. Juist daarom helpen wij u in een overgangsfase naar een nieuw kledingpakket zonder extra kosten!

 

Wij reinigen en testen de kleding. Zijn er bijzonderheden? Geen probleem, ook dit verzorgen wij.

Zo zorgen wij bij uw foodkleding voor een was-proces op microbiologisch niveau en houden wij uw veiligheidskleding veilig door middel van bijvoorbeeld een brandwerende finish.

Zo hebben wij voor elke sector een passend proces!

Onze werkwijze

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

h

Inventarisatie

Welke bedrijfskleding past bij u? Samen zorgen we voor een bedrijfskledingpakket dat écht bij uw bedrijf past. Naast de uitstraling van de kleding houden wij rekening met de veiligheidseisen, normeringen en hygiëne eisen. Van standaard werkkleding tot custom-made kleding speciaal voor u ontworpen, alles kan.

Kledingpakket maken

Uw huisstijl, veilig en hygiënisch. We gaan de kleding voorzien van bedrijfslogo’s, emblemen en kenmerkende eigenschappen.
Daarnaast brengen wij unieke barcodes aan in de kleding, zodat wij de kleding voor u kunnen beheren en controleren.

 

Voorstel op maat

Samen zorgen we voor een samenwerking die past.

Doordat u bij ons kunt kiezen voor all-in huren, kopen en wassen of alleen wassen zorgen we voor een voorstel dat echt bij u past.

 

Start van de kledingservice

Een volledig proces waar u geen omkijken naar heeft!

Pas-service

Altijd de juiste maat! Na het samenstellen van het pakket komen wij bij u op locatie, zodat de medewerkers de kleding kunnen passen en aanmeten.

Vraag vandaag nog een offerte aan!