Alles op het gebied van bedrijfskleding

Bij ons kun je bedrijfskleding huren, kopen en laten onderhouden. Ons veelzijdige aanbod van werkkleding zorgt er samen met het juiste was-proces voor dat u zeker bent van een schone set kleding.

Sectoren

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Wij zijn actief in alle sectoren waaronder:

Agricultuur

Metaalindustrie

Automotive

Productie

Food

Transport en logistiek

Industrie

Zorg

Onze werkwijze

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

h

Inventarisatie

Welke bedrijfskleding past bij u? Samen zorgen we voor een bedrijfskledingpakket dat écht bij uw bedrijf past. Naast de uitstraling van de kleding houden wij rekening met de veiligheidseisen, normeringen en hygiëne eisen. Van standaard werkkleding tot custom-made kleding speciaal voor u ontworpen, alles kan.

Kledingpakket maken

Uw huisstijl, veilig en hygiënisch. We gaan de kleding voorzien van bedrijfslogo’s, emblemen en kenmerkende eigenschappen.
Daarnaast brengen wij unieke barcodes aan in de kleding, zodat wij de kleding voor u kunnen beheren en controleren.

Voorstel op maat

Samen zorgen we voor een samenwerking die past.

Doordat u bij ons kunt kiezen voor all-in huren, kopen en wassen of alleen wassen zorgen we voor een voorstel dat echt bij u past.

 

Start van de kledingservice

Een volledig proces waar u geen omkijken naar heeft!

Pas-service

Altijd de juiste maat! Na het samenstellen van het pakket komen wij bij u op locatie, zodat de medewerkers de kleding kunnen passen en aanmeten.

Vraag vandaag nog een offerte aan!